Attila Eros și Pavlo Gurkovsky, suspendați! Tioumentsev va putea juca împotriva lui Dinamo

0
2847

Etapa a șasea a Ligii Zimbrilor a fost extrem de tensionată și s-a soldat cu nu mai puțin de patru cartonașe roșii acordate direct de către oficialii partidelor. Doi dintre jucătorii sancționați, Attila Eros și Pavlo Gurkovsky, au primit și suspendări din partea Comisiei Centrale de Disciplină.

Attila Eros a fost suspendat două etape pentru un fault în ultimele 30 de secunde ale partidei cu HC Dobrogea Sud Constanța, câștigată de CSM Focșani, scor 21-19. Interul dreapta nu-și va putea ajuta astfel echipa în meciul extrem de important de astăzi, de la Suceava, dar nici în cel de pe teren propriu cu CSM București.

Pivotul Călărașiului, Pavlo Gurkovsky, tot pentru un fault în ultimele 30 de secunde în remiza de la Odorhei, 24-24, va sta o etapă. Suspendarea va fi ispășită vineri, când Călărașiul primește vizita Făgărașiului. Huba Talas, sancționat și el cu cartonaș roșu în debutul aceluiași meci, a primit doar o amendă.

Cartonașul roșu în ultimele 30 de secunde, la Iași, l-a văzut și Alexander Tioumentsev, pentru o schimbare greșită. Spaniolul însă nu a fost sancționat de către CCD, după ce aceasta a analizat cazul.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY