Astrakhanochka, adversara Coronei din optimile Cupei EHF. Bogdan Burcea: „Vom avea o deplasare lungă și dificilă”

0
1500

bogdan burceaCalificată fără emoții în optimiile Cupei EHF, Corona Brașov are de trecut de Astrakhanochka pentru a ajunge printre cele mai bune opt echipe. Formația din Rusia, care a fost prezentă în vară la București și Baia Mare, pentru partide amicale, are în componență șase jucătoare în naționala lui Trefilov.

Pentru Corona Brașov va fi o săptămână de foc, pentru că între cele două meciuri cu rusoaicele, Brădeanu și compania vor fi nevoite să joace și împotriva campioanei României, la Baia Mare. „E un adversar puternic, vom avea o deplasare lungă și dificilă. Din păcate, această dublă vine în preajma meciului cu Baia Mare, deci vom avea trei partide de foc într-o săptămânăă. E o echipă care are în componență două străine și șase jucătoare convocate de Evgeny Trefilov la Euro. Calificarea se va juca în ambele meciuri, șansele sunt de 50-50%.”, ne-a declarat Bogdan Burcea, care și-ar fi dorit un adversar mai facil în această fază a competiției. „Toată lumea își dorea un adversar mai facil. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne califica. E un avantaj că jucăm returul pe teren propriu doar dacă vom avea o abordare corectă a primului meci.”, a completat tehnicianul Coronei.

În această primă parte a sezonului, Corona Brașov a terminat pe locul patru, la patru puncte în urma liderului HCM Baia Mare, formație pe care a învins-o în meci direct, pe teren propriu. Bogdan Burcea spune că nu-și dorește jucătoare noi la echipă, fiind mulțumit în acest moment cu lotul pe care-l are la dispoziție. „Eu sunt foarte mulțumit de lotul pe care îl are Corona în momentul de față. 99% va fi același lot.”, a concluzionat Bogdan Burcea.

Primul meci dintre Astrakhanochka și Corona Brașov va avea loc pe data de 7/8 februarie, în Rusia, returul fiind programat o săptămână mai târziu, la Brașov.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY