Aproape de rezultatul dorit! HC Zalău s-a impus în prima manșă a duelului cu Ankara și are prima șansă la calificare

0
3098

O victorie la șase goluri își dorea Gheorghe Tadici înaintea meciului cu Ankara, iar formația sa a fost aproape să o obțină. HC Zalău s-a impus cu 26-21 (11-12) în fața vicecampioanei Turciei și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în turul al treilea preliminar al Cupei EHF.

Iar gruparea din Sălaj n-a avut probleme decât în finalul primei reprize, în condițiile în care Ankara a revenit de la 8-10 și a preluat conducerea, 12-10, pentru ca la pauză diferența să fie una minimă în favoarea oaspetelor: 12-11. Zalăul a arătat mult mai bine după pauză, Ankara a contat doar prin Laiuk, care a marcat de șase ori în actul secund, iar victoria a fost una firească în cele din urmă. 26-21, un succes important în perspectiva returului din Turcia, programat peste o săptămână.

Pentru HC Zalău au evoluat Raluca Kelemen, Paula Vișan (portari), Roxana Rob (6 goluri), Claudia Constantinescu (5), Larisa Tămaș (4), Dana Abed Kader (4), Andrada Trif (3), Cristiana Nica (1), Valentina Panici (1), Ana Maria Dragut (1), Ana Ciolan (1), Diana Nichitean, Raluca Irimia, Alexandra Bojan, Sabrina Lazea și Andreea Stîngă. De la oaspete, cele mai multe goluri au fost semnate de Olga Laiuk, 10.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY