Aproape de perfecție! HCM Baia Mare obține o victorie spectaculoasă în fața lui Ferencvaros!

0
5311

Sferturile Ligii Campionilor sunt din ce în ce mai aproape pentru HCM Baia Mare după victoria de pe teren propriu, 32-24, în fața reprezentantei Ungariei, FTC Rail Cargo. Băimărencele au făcut cel mai bun meci al sezonului, iar Pineau a încântat din nou.

De un sfert de oră a avut nevoie vicecampioana României pentru a lua pulsul lui Ferencvaros. Dacă până acum jocul HCM-ului s-a învârtit în jurul lui Pineau, de data aceasta pericolul pentru poarta adversă a venit de pe toate posturile. Totuși, echipa lui Aurelian Roșca a avut ceva momente de slăbiciune în defensivă, pentru că atacul a funcționat foarte bine.

În minutul 19, Jezic făcea 11-7, pentru ca Nechita să ducă scorul la 16-11 cu trei minute înainte de finalul reprizei, nu înainte ca Ungureanu să apere două aruncări de la șapte metri. FTC a revenit pe final, a marcat de trei ori și a amânat, temporar, deznodământul.

Echipa lui Aurelian Roșca a început puțin mai ezitant partea a doua, însă și-a revenit rapid grație geniului lui Pineau. Coordonatoarea a ieșit la rampă atunci când jocul HCM-ului părea să sufere puțin pe plan ofensiv, iar Ungureanu și-a făcut datoria între buturi. Astfel, Baia Mare s-a desprins treptat și și-a asigurat cele două puncte extrem de prețioase puse în joc. A fost 32-24 la finalul celor 60 de minute, iar Elisei și compania au în față un meci ce poate aduce liniștea, cel de pe terenul lui Fleury.

HCM Baia Mare-FTC Rail Cargo 32-24 (16-14)
HCM Baia Mare: Munteanu, Ungureanu (portari), Pineau 10 goluri, Geiger 4, Perianu 4, Ardean-Elisei 4, Jezic 4, Do Nascimento 2, Abbingh 2, Nechita 2, Tănăsie, Szucs, Marin, Tătar, Preda, Vizitiu
FTC Rail Cargo: Szikora, Tomasevic (portari), Pena 9 goluri, Schatzl 4,  Szekerczek 4, Szollosi-Zacsik 3, Szucsanszki 1, Lukacs 1, Hornyak 1, Szamoransky 1, Cifra, Szarka, Szekeres, Meszaros, Kovacsicz, Hafra
Aruncări de la 7m: 5/4, respectiv 6/4
Eliminări: Do Nascimento, respecti Szekeres

sursă foto: Deak Laszlo

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY