Antrenor macedonean pentru HCM Roman

1
4958

HCM Roman a anunțat în urmă cu două săptămâni, surprinzător, că se desparte de Florin Pera, cel care a condus gruparea moldavă spre performanță în ultimele trei sezoane. Conducerea clubului romașcan a găsit deja un înlocuitor, în persoana macedoneanului Andon Boskovski.

Potrivit balkan-handball.com, Andon Boskovski a ajuns la o înțelegere cu oficialii Romanului și va fi prezentat în perioada următoare. Boskovski a antrenat ultima oară pe Rabotnicki și a condus inclusiv echipa masculină a lui Vardar pentru puțin timp, după concedierea lui Zoran Kastratovic.

1 COMMENT

  1. O sa platim toti pt,aducerea de ,antrenori ,jucatori si jucatoare,,,,dar Mai mult FRH,care va ramane in curind fara antrenori in Romania ,deasemeni si fara jucatori,jucatoare tinere .A dat boala vacii nebune in toti conducatorii de Cluburi de handbal din Romania Fara vreo motivare Pera este schimbat si aduc un Macedonian fara performante ,Brasovul sta cu o antrenoare care a confirmat si la novel junioare tineret si senioare , in loc sa fie adusa la echip de senioare la care a avut rezultate foarte bune ,ma refer la Mariana Tirca,,,Dar Dumnezeu da dar nu baga si-n traista . Von trai si Von vedea ,,,Piña atunci sa auzim numai de bine ,,,

LEAVE A REPLY