Aneta Pîrvuț s-a întors la HCM Baia Mare

0
2392
aneta pirvut scm craiovaAneta Pirvut a fost imprumutata in vara echipei din Craiova, pentru care a evoluat in turul editiei 2014/2015 a Ligii Nationale. Ea a revenit la HCM Baia Mare in cursul zilei de ieri. In aceasta dimineata si-a cunoscut noul antrenor, iar in aceasta seara va efectua primul antrenament cu campioana Romaniei in 2015. Actele fiind finalizate, Aneta ar putea debuta in acest sezon pentru HCM duminica, tocmai in compania fostelor coechipiere de la SCM Craiova. 

Imprumutata la inceputul acestui sezon echipei din Craiova, Aneta Pirvut a revenit la echipa cu care a devenit campioana Romaniei: “Am revenit acasa. Ma bucur foarte mult ca m-am intors. Sper sa facem o treaba foarte buna. Sunt extrem de incantata de revenirea mea la HCM”.

In aceasta seara va efectua Aneta primul antrenament cu HCM in acest an: “Stiu ca eram asteptata mai devreme, dar niciodata nu e prea tarziu. Conteaza foarte mult ca sunt sanatoasa, sunt bine. Sper sa decurga foarte bine si antrenamentele”. 

Toate actele necesare au fost facute, astfel incit Aneta ar putea debuta in acest sezon pentru Baia Mare la meciul de duminica, jucat tocmai impotriva echipei de la care a revenit Aneta la HCM: “Pentru mine va dati seama ca este un meci aparte. Am jucat pentru Craiova, este o echipa foarte bataioasa, cu jucatoare tinere, dar sigur noi, cele de la HCM, vom castiga acest meci!” 

Aneta a marturisit ca abia asteapta reintalnirea cu suporterii baimareni: “Sper ca publicul ma va primi foarte bine. Vom vedea asta la ora meciului. Chiar mi-a fost dor de Baia Mare: suporterii de aici sunt minunati! Si le multumesc pentru asta”. 

In aceasta dimineata Aneta l-a intalnit pe Tone Tiselj, noul antrenor al baimarencelor: “Este un antrenor foarte bun din ceea ce am citit prin presa. Din ceea ce am discutat cu dansul, a venit aici sa faca performanta si speram sa facem impreuna, toti, lucrurile sa mearga foarte bine la HCM”. 

Aneta Pirvut a semnat primul contract cu HCM incepand cu 1 iunie 2009, ea ajungand in Baia Mare de la Milostars Drobeta Turnu Severin. Alaturi de echipa din Baia Mare, Aneta a devenit campioana nationala in 2014, dupa ce, in 2013, castigase titlul de vicecampioana. A castigat cu HCM-ul Cupa Romaniei in 2013 si 2014 si Supercupa in 2013.

Duminica, de la ora 19.30, HCM Baia Mare joaca acasa primul meci din 2015: campioana Romaniei va intalni SCM Craiova, in prima etapa din retur.

sursa: emm.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY