Amintiri din copilărie: Ghicește vedeta din imagine și câștigă tricoul de joc al ei !

0
2016

copil1Concursul numit de noi „Amintiri din copilărie” revine, cu ajutorul Kempa România și Sport Suport. După Cristina Neagu, Oana Manea, Mihaela Tivadar sau Marius Stavrositu, a venit rândul și altor vedete din handbalul românesc să ofere cititorilor noștri tricourile de joc drept premiu. Regulamentul este cât se poate de simplu: ghicești cine se află în imagine și poți câștiga tricoul acesteia !

Centru de meserie, vedeta din această săptămână este o olteancă de 26 de ani care a evoluat în cupele europene pentru trei echipe diferite, iar în acest sezon o va face și cu a patra. Este semifinalistă în Liga Campionilor în sezonul 2011/2012. A participat la două turnee finale alături de naționala României, în 2011 la Campionatul Mondial din Brazilia și în 2014 la Campionatul European din Ungaria. Așadar, cine este vedeta din imagine ?

Așteptăm răspunsurile dumneavoastră pe adresa de mail handbalvolei@yahoo.com, însoțit de numele complet și adresa completă. În cazul în care mai multe persoane vor răspunde corect, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Se acceptă răspunsuri până la data de 11 octombrie, ora 23:59.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY