Amanda Kurtovic vorbește despre transferul la Gyor: „Am simțit că am nevoie de o schimbare”

0
2559

Accidentată grav la finalul lui 2018, într-o partidă amicală Norvegia-Franța premergătoare Campionatului European, Amanda Kurtovic s-a întors la București și își continuă perioada de recuperare. Norvegianca a vorbit pentru prima dată despre transferul la Gyor, pentru site-ul Federației Europene de Handbal.

Operată la ligamentele genunchiului stâng în urmă cu două luni, Amanda Kurtovic a revenit la București și continuă recuperarea. Pentru norvegianca de 27 de ani sezonul este încheiat, iar în aceste condiții nici nu va mai evolua pentru CSM București în condițiile în care și-a pus deja semnătura pe contractul lui Gyor. „Nu sunt în cea mai bună formă acum, iar procesul de recuperare este unul lung. Totuși, sunt concentrată și motivată și vreau să revin la cea mai bună formă a mea. O accidentare nu este sfârșitul lumii”, a spus Kurtovic pentru eurohandball.com.

Amanda Kurtovic și-a motivat și decizia de a părăsi pe CSM București și de a merge la Gyor, deținătoarea Ligii Campionilor. „Am simțit cu adevărat că am nevoie de o schimbare. București este un oraș frumos, m-am maturizat ca persoană și ca jucătoare de handbal, dar cred că am nevoie de o nouă provocare. Îmi vor lipsi fanii, dar am luat deja decizia”, a mai afirmat Kurtovic.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY