Alina Dobrin revine la prima dragoste: „Încerc să ajut cu ce pot Rapidul !”

0
4081

alina dobrin csm bucurestiDupă despărțirea de CSM București, Alina Dobrin a luat decizia de a se întoarce la Rapid București, formație pentru care a mai evoluat timp de 12 ani, în perioada 1997-2009, până când problemele financiare au lovit echipa giuleșteană. Fosta internațională ar putea fi urmată la Rapid și de alte colege de la CSM București.

Așadar, după cinci ani, Alina Dobrin se întoarce la marea sa dragoste din handbal, Rapid București. Jucătoarea de 35 de ani se va ocupa, alături de Adriana Milea, de pregătirea echipei, dar va și continua să joace. „Încerc să ajut cu ce pot Rapidul, să ajungă din nou acolo unde îi este locul, în Liga Națională. Pe bancă va sta Adriana Milea și împreună vom încerca să facem o echipă competitivă.”, ne-a declarat Alina Dobrin, care așteaptă alte două foste colege de la CSM București ale sale la echipă, în perioada următoare. Totul depinde însă de ce buget va fi aprobat pentru secția de handbal. „Nu este nimic concret, avem discuții cu Ramona Geană și Cristina Niculae, ele sunt libere de contract, dar deocamdată nu au semnat. Este vorba de bani, așteptăm niște sponsorizări.”.

Două campioane mondiale în lotul Rapidului

În 1995, Alina Dobrin făcea parte din echipa de tineret a României, care câștiga medalia de aur la Campionatul Mondial. La 19 ani distanță, Mădălina Ion, portarul Rapidului, a contribuit decisiv la câștigarea Mondialului de junioare, din acest an. „Mă bucur mult pentru Mădălina, este o fată de viitor. Sper să o ținem în grădina noastră cât mai mult timp. Cu siguranță vor apărea ofertele pentru ea. În general, sunt căutate fetele după astfel de performanțe. Mi-aș dori să rămână, dar cine își dorește să plece și să joace la un nivel mai înalt, poate să o facă.”, ne-a spus Alina Dobrin.

Legat de noul sezon, Alina Dobrin vede o luptă cu Știința București și HM Buzău pentru promovare. „Am început pregătirea în București, să vedem ce meciuri amicale vom face. Probabil ne vom bate cu Știința București și HM Buzău pentru promovare, nu știu încă nimic. Vom vedea după ce se publica seriile.”, a încheiat unul dintre simbolurile Rapidului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY