Alina Dobrin, mulțumită de prestația colegelor sale din meciul cu CSM București: „ Am rezistat o repriză și sunt mândră de fetele acestea”

0
1696

Rapid București a confirmat vineri seară împotriva campioanei României că este într-o creștere de formă față de prima parte a sezonului.

Chiar dacă a pierdut la o diferență de opt goluri, rapidistele au făcut un joc bun, fapt remarcat și de Alina Dobrin, jucătoarea emblematică a echipei. „Eu cred că jocul nostru s-a îmbunătățit. Sper să ajungem la baraj. Toată lumea știe că între Rapid și CSM București este diferență mare de valoare. Am rezistat o repriză și sunt mândră de fetele acestea pentru că au reușit acest lucru. Sunt convinsă că avem nevoie să câștigăm și în deplasare pentru a ajunge la baraj, avem câteva obiective stabilite și sper să le îndeplinim.”, a declarat Alina Dobrin la finalul partidei de vineri seară.

În prezent, Rapid București se află pe penultimul loc, la o diferență de patru puncte față de Măgura Cisnădie, formație ce se află pe loc de baraj în acest moment.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY