Alexandru Weber speră la o surpriză în meciul cu Roman: „O să facem tot ce ne este cu putință să câștigăm”

0
1555

Învinsă la Brașov în ultima etapă, Măgura Cisnădie dă piept cu o altă reprezentantă a României în cupele europene, la doar șase zile. Nou-promovata dă piept cu HCM Roman și pleacă cu șansa a doua, dar speră să răstoarne calculele victoriei.

Pentru Măgura Cisnădie este al șaselea meci deja pe propriul teren în acest sezon, iar bilanțul de până acum este negativ, două victorii și trei înfrângeri. Misiunea de sâmbătă seară se anunță și ea una dificilă, în condițiile în care Romanul nu-și mai permite pași greșiți, având deja șase meciuri fără victorie în acest sezon. Alexandru Weber, antrenorul echipei, se așteaptă la un meci greu în compania romașcancelor. „Tot ce pot să spun e că Romanul este o echipă puternică. Au demonstrat-o și anul trecut, și anul acesta, au un lot foarte valoros. Noi o să facem tot ce ne este cu putință să câștigăm, dar vom vedea la fața locului. Am avut o prestație bună și cu Vâlcea, când am câștigat, am făcut un meci bun și la Brașov, iar eu sper să continuăm pe aceeași linie. Mai sunt câteva etape și se încheie turul și în mod normal ar trebui să mergem pe o pantă ascendentă. Nu cred că Romanul poate să vină cu ceva nou, dar ce au este suficient. Au o linie de nouă metri puternică, cu Stoleru, Glibko și Toskovic care pot să facă diferența, plus pivotul Agrigoroaie.”, ne-a declarat tehnicianul echipei din județul Sibiu. Pentru această întâlnire, Weber nu știe încă dacă se va putea baza pe Ionela Goran și Mihaela Popescu. De altfel, cele două au ratat și partida de la Brașov, din etapa trecută, din cauza problemelor medicale.

Partida dintre CS Măgura Cisnădie și HCM Roman va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, și va fi arbitrată de cuplul Băducu/Voicu.

sursă foto: ziarulunirea.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY