Alba Sebeș scapă printre degete victoria în fața Zalăului

0
1225

sebes-zalau 15-16Sâmbătă seară HC Alba Sebeș și HC Zalău au terminat la egalitate, scor 24-24, meciul din etapa a opta a Ligii Naționale de handbal feminin. Gazdele s-au aflat la conducere aproape în permanență, dar Puiu a adus un punct oaspetelor, cu un gol marcat cu trei secunde înainte de final.

Cu Alina Șorodoc pe post de antrenoare principală, deși și Popa Seviștean s-a aflat pe banca tehnică, Alba Sebeș a arătat o altă atitudine față de partidele de până acum, mult schimbată în bine. Gazdele au fost aproape de a scoate trei puncte, dar Zalăul a revenit în final.

Primele 20 de minute au aparținut clar Sebeșului, care s-a desprins la 9-4 pe fondul unui joc foarte bun și cu mult ajutor din partea portarilor. Până la pauză Zalăul a revenit la trei lungimi în urma gazdelor, chiar dacă între timp Constantinescu a irosit o aruncare de la șapte metri: 15-12.

În partea a doua echipa lui Gheorghe Tadici a alergat în permanență după egalare și a reușit-o cu opt minute înainte de final. Ultimele zece minute au fost intense, în care Sebeșul a ratat două aruncări de la șapte metri, iar Pătuleanu și Tămaș au văzut cartonașul roșu în urma a câte trei eliminări temporare. Andrei și Rusu au marcat pentru 23-22, respectiv 24-23 pe final, dar de fiecare dată oaspetele au replicat. Bardac și Puiu au marcat pentru echipa lor, iar cea din urmă a și adus un punct echipei prin reușita sa. 24-24 la final, o remiză ce nu ajută foarte mult niciuna din cele două echipe.

HC Alba Sebeș-HC Zalău 24-24 (15-12)
HC Alba Sebeș: Vișan, Curmenț (portari), Ciolan 8 goluri, Andrei 7, Ivan 4, Rusu 3, Pătuleanu 1, Predoi 1, Safta, Dobromir, Bogdan
HC Zalău: Inculeț, Mureșan (portari), Constantinescu 8 goluri, Bardac 5, Puiu 3, Bazon 2, Tămaș 1, Bloj 1, Țurcaș, Lazăr, Rob
Aruncări de la 7m: 4/2, respectiv 6/4
Eliminări: 6 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.
Cartonașe roșii: Pătuleanu, Tămaș (câte trei eliminări)

sursă foto: absport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY