Alba Sebeș, fără Cristina Șunea și Popa Seviștean la duelul cu HC Zalău

0
1535

cristina sunea sebesSâmbătă, pe teren propriu, HC Alba Sebeș va primi vizita Zalăului în etapa a opta a Ligii Naționale de handbal feminin. Doar că înaintea acestui meci, conducerea echipei nou-promovate a luat două decizii importante: s-a despărțit de Cristina Șunea, iar Popa Seviștean nu va sta pe banca tehnică în meciul următor, cu HC Zalău.

Cristina Șunea și-a anunțat intenția de a părăsi echipa din Alba, iar dorința i-a fost aprobată de către conducere. Jucătoarea nu a evoluat în cele două amicale disputate de Sebeș în weekend, cu ”U” Alexandrion Cluj, 22-35 și 27-26.

De asemenea, în etapa următoare, cu HC Zalău de pe tere propriu, meci programat sâmbătă de la ora 18:00, echipa va fi condusă de pe bancă de Alina Șorodoc. Operată de curând de menisc, Șorodoc a dat indicații echipei de pe margine și amicalele cu ”U” Alexandrion. „Seviștean Popa nu e suspendat din funcție, am decis ca pentru a elimina suspiciunile pentru meciul cu HC Zalău, de pregătirea echipei să se ocupe Alina Șorodoc”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba Sebeș pentru absport.ro.

sursă foto: absport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY