Al treilea transfer pentru CSM București!

1
4051

Brazilianul Henrique Selicani Teixeira este cel de al treilea jucător transferat de CSM București în perspectiva sezonului 2018/2019, după iranienii Sajad și Allahkaram Esteki. Handbalistul de 29 de ani vine la CSM București după un sezon petrecut la BM Huesca, locul 7 din Liga Asobal.

Henrique Selicani Teixeira (1.90 metri, 90 kilograme) este component al naționalei Braziliei, pentru care a participat la precedentele două Campionate Mondiale, din 2015 și 2017, și la Olimpiada din 2016, de la Rio de Janeiro. Teixeira ajunge la CSM București după un sezon petrecut la BM Huesca, pentru care a marcat 142 de goluri, în 28 de partide. În cariera sa, Teixeira  a mai evoluat pentru Metodista (Brazilia), Taubate (Brazilia) și BM Granollers (Spania), iar cu cea din urmă a ajuns până în Final Four-ul Cupei EHF.

„Sunt foarte bucuros să vin la CSM București, întotdeauna am auzit că este cel mai bun club din România. Acest transfer va fi o provocare importantă în cariera mea. Obiectivul meu este să câștig titlul și să evoluez în Liga Campionilor.” – Henrique Selicani Teixeira

Henrique Selicani Teixeira a semnat un contract valabil pe două sezoane și va evolua la CSM București cu numărul 2.

sursă: csmbucuresti.ro

1 COMMENT

  1. Olimpiada este perioada dintre doua editii de Jocuri Olimpice*
    Corect spus era “si la Jocurile Olimpice din 2016”.

    O zi buna!

LEAVE A REPLY