Al doilea pas greșit făcut de Constanța pe teren propriu! HC Vaslui câștigă derby-ul Moldovei, Turda ajunge la trei din trei în fața Făgărașiului! Minaur-Focșani va continua luni seară

0
2126

Am avut parte de meciuri frumoase duminică în Liga Zimbrilor, o zi începută cu duelul de la Constanța, dintre Dobrogea și Timișoara. Runda se va încheia însă luni seară, la Baia Mare, unde Minaur și Focșani vor continua disputa începută duminică și întreruptă din cauza unei pene de curent în minutul 18.

După ce a pierdut în fața Sucevei, Constanța a scos o remiză din duelul cu Timișoara, 20-20, după ce bănățenii au condus cu 19-16 și 20-19. Poli a avut 12-10 la pauză, una în care Constanța a avut o perioadă de secetă de 11 minute în care nu a găsit drumul către gol, și a condus până în final, când Dalibor Cutura a egalat la 20. Eroii oaspeților au fost însă Zlatko Daskaloski, care a apărat inclusiv patru aruncări de la șapte metri, și Milos Orbovic, cu șapte reușite, iar pentru gazde Nikola Mitrevski a avut o contribuție majoră la acest rezultat, portarul macedonean terminând partea a doua cu un procentaj de 55%.

Derby-ul Moldovei a fost aprig disputat, într-o atmosferă impresionantă. HC Vaslui a trecut de Poli Iași cu 33-30, fiind însă nevoită să revină de la minus patru pe tabelă. Dacă Gabriel Bujor s-a evidențiat încă o dată, autor a 11 goluri, Alexandru Farcaș a avut și el o prestație foarte bună, cu zece goluri înscrise.

Potaissa Turda a avut emoții puțin mai mult de o repriză la Făgăraș, o formație în fața căreia a adunat, după succesul de astăzi, trei victorii din tot atâtea meciuri directe. A fost 12-12 la pauză, după care Potaissa a reușit să se desprindă pe tabelă patru lungimi și să gestioneze foarte bine avantajul.

La Baia Mare, într-o zi de doliu ca urmare a decesului lui Lascăr Pană, meciul dintre Minaur și CSM Focșani a fost întrerupt în minutul 18 din cauza unei pene de curent, cauzată de vremea nefavorabilă de afară. Meciul se va relua luni, de la scorul de 9-3 în favoarea gazdelor.

Rezultatele din etapa a treia (click pe scor pentru marcatori):

sursă foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta – Daniel Ivan

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY