Aihan Omer țintește locul în play-off: „Știm că e o luptă foarte echilibrată”

0
1956

AHC Dunărea Călărași este una din formațiile care își dorește calificarea în play-off. Acesta este obiectivul propus pentru partea a doua a sezonului, una foarte echilibrată cum o vede Aihan Omer.

„Ne vom lupta pentru un loc de play-off. Știm că e o luptă foarte echilibrată, sunt 11 echipe implicate, iar printre ele suntem și noi. Sperăm că vom fi cei care vom prinde meciuri bune în această parte a doua a sezonului.”, ne-a declarat Aihan Omer. În prezent, AHC Dunărea Călărași se află pe poziția a opta, la egalitate cu Poli Timișoara și Minaur Baia Mare și la trei puncte în urma Stelei și a Turzii.

Primul meci oficial al echipei este programat însă joi, pe teren propriu, împotriva liderului Dinamo, în Cupa României. Tehnicianul Călărașiului afirmă că adversarii au prima șansă, dar speră la o surpriză. „Cupa României este mereu imprevizibilă. De ce n-ar apărea încă o surpriză? E clar însă că Dinamo pleacă din postura de favorită.”, a concluzionat Aihan Omer. Dacă ultimele partide ale echipei de pe teren propriu s-au disputat la Constanța, acest meci va avea loc la Călărași. Momentan autoritățile încă fac verificări pentru ca Sala Polivalentă să primească avizul ISU, dar tehnicianul echipei este încrezător: „Vom juca cu suporteri!”

Față de prima parte a sezonului, Dunărea Călărași va avea același lot de jucători. Victor Vartic se află în recuperare după accidentarea suferită în prima etapă a campionatului, iar Aihan Omer spune că nu-l va forța pe jucătorul de 23 de ani și că preferă să-l utilizeze din sezonul viitor. „Vartic se află în recuperare. Nu îl văd în echipă până în vară și nici nu vreau să-l forțez. Aș putea să-l distrug. Prefer ca de la anul să-l avem refăcut complet.”, a concluzionat cel care este și selecționerul României.

Prima partidă oficială a Călărașiului este programată joi, de la ora 19:45, împotriva lui Dinamo București, în Cupa României, în direct pe Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY