Aihan Omer a stabilit lotul cu care va merge la turneul din Polonia

2
2005

romania-kosovo 14-15Selecționerul României, Aihan Omer, s-a decis asupra lotului cu care va aborda turneul de pregătire, din Polonia, din perioada 1-3 mai. Printre jucătorii convocați se află și Dragoș Oprea, extrema lui Frisch Auf Goppingen, care va merge alături de tricolori în cazul în care va obține cetățenia în timp util.

Reunirea va avea loc pe data de 20 aprilie, iar zece zile mai târziu este programată plecarea către Cracovia, unde tricolorii vor întâlni, pe rând, Polonia, Brazilia și Tunisia. Pentru a putea participa la acest turneu, România a renunțat la organizarea Trofeului Carpați, care ar fi adus la start echipe mult mai slabe decât cele pe care tricolorii le vor întâlni în Polonia. Pentru echipa condusă de Aihan Omer reprezintă ultimul test înaintea meciurilor din preliminariile Euro 2018, cu Italia, din luna iunie. „În locul unui Trofeu Carpați cu echipe modeste, am preferat să avem trei meciuri puternice. E ultima verificare înaintea meciurilor cu Italia, care la prima vedere par accesibile. Nu vor fi meciuri ușoare, au progresat foarte mult în ultima vreme. Suntem conștienți că ne așteaptă meciuri grele. În funcție de randamentul jucătorilor de la acest turneu, mai pot interveni modificări pentru partidele cu Italia.”, ne-a declarat Aihan Omer.

Lotul care se va reuni pe 20 aprilie:
Portari: Mihai Popescu (HCM Constanța), Rudi Stănescu (HCM Constanța), Bogdan Pralea (HC Vaslui)
Extreme stânga: Dragoș Oprea (Frisch Auf Goppingen), Chike Onyejekwe (HC Odorhei), Daniel Bera (HCM Minaur Baia Mare)
Interi stânga: Alexandru Șimicu (HSV Hamburg), Dan Racoțea (Wisla Plock), Alin Șania (AHC Dunărea Călărași)
Centri: Alexandru Csepreghi (US Creteil), Marius Stavrositu (CSM București)
Interi dreapta: Bogdan Criciotoiu (TSG Friesenheim), Marius Sadoveac (HCM Minaur Baia Mare), Demis Grigoraș (Politehnica Timișoara)
Extreme dreapta: Valentin Ghionea (Wisla Plock), Andrei Mihalcea (HC Odorhei)
Pivoți: Marius Novanc (CSM București), Dragoș Iancu (Știința Bacău), Marius Mocanu (Dinamo București)

Programul turneului:
Vineri, 1 mai: România-Polonia, Brazilia-Tunisia
Sâmbătă, 2 mai: România-Brazilia, Polonia-Tunisia
Duminică, 3 mai: România-Tunisia, Polonia-Brazilia

2 COMMENTS

  1. Ai dreptate turcule ,,vor fi echipe F.puterniceBrazilia TUNISIA SI POLONIA,,,,dacă pierzi au fost echipe F. Puternice ,,,unde sunt Tr.cp cu Spania Germani Jugoslavia ,,,,,,dar așa vom creste,,,,,,vom vedea ,,,,,

LEAVE A REPLY