Aihan Omer a debutat cu un succes uriaș pe bancă Dunării Călărași

0
1166

gavriloaia csm calarasiAHC Dunărea Călărași a debutat cu un succes mare în Liga Națională, 32-30 în fața campioanei HCM Constanța, la capătul unui meci dominat de gazde. A fost primul meci al lui Aihan Omer pe banca tehnică a călărășenilor.

Salvată de la faliment în ultima clipă, după ce a câștigat Supercupa în fața Științei, HCM Constanța a pierdut primul meci al sezonului, 30-32 la Călărași, noua echipă a lui Aihan Omer. Surprinzător, gazdele au condus aproape în permanență, HCM aflându-se în avantaj doar în debut, iar de remarcat ar fi forma bună a lui Gavriloaia, autor a nouă goluri. La pauză, Călărașiul a avut un avantaj de un singur gol, pentru ca în actul secund diferența să ajungă până la patru lungimi. Diferența putea să fie însă și mai mare, având în vedere că elevii lui Aihan Omer au irosit alte trei aruncări de la șapte metri. La final 32-30, iar Dunărea Călărași furnizează prima mare surpriză a sezonului.

Aihan Omer, antrenor AHC Dunărea Călărași: „Determinarea a fost punctul nostru forte. Am reușit să-i fac pe băieți să creadă că pot câștiga. Am urmărit împreună meciul lor din Supercupă cu Bacăul și erau puțin pesimiști, dar când a început meciul ne-am dat seama că HCM nu mai are aceeași putere ca în anii trecuți.”

AHC Dunărea Călărași-HCM Constanța 32-30 (16-15)
AHC Dunărea Călărași: Gavriloaia 9 goluri, Șania 5, Șoldănescu 4, Kumogorodski 4, Nicolae 3, Gurkovski 3, Zacaciurin 2, Mitrea 2
HCM Constanța: Rakcevic 7 goluri, Toma 6, Sadoveac 3, Stavrositu 2, Enescu 1, Vujadinovic 1, Buricea 1, Baican 1

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY