Adriana Nechita si Luciana Marin, optimiste inaintea duelului cu Viborg

0
2247

hcm baia mare-csm bucuresti 14-15 ada nechitaAtat Luciana Marin, cat si Adriana Nechita au admis ca meciul cu Viborg este unul extrem de dificil, nu doar prin prisma calibrului adversarului intalnit, ci si prin cea a mizei care va impovara ambele echipe. Cu toate acestea, campioanele cred in sansa lor de a scrie istorie pentru HCM Baia Mare, calificandu-se in sferturile Ligii Campionilor. HCM si Viborg isi masoara fortele duminica, incepand cu ora 20.00, in sala sporturilor “Lascar Pana”.


In tur baimarencele au fost cele care s-au impus cu 31-30, danezele venind in Romania pentru revansa si calificare. Nu este vorba despre revansa. Cu siguranta ele isi vor juca sansa pentru ca si ele isi doresc sa se califice. Insa pe noi nu ne intereseaza acest aspect. Important pentru noi este sa facem un meci foarte bun si sa fie victoria noastra la final“, a declarat Adriana Nechita. 

HCM Baia Mare are sase puncte si este pe locul 5 in clasament. Sase puncte are si campioana Frantei si este un loc mai sus in ierarhie, in timp ce locul 3 este in acest moment al danezelor, care au sapte puncte. Toate aceste trei echipe vizeaza calificarea in sferturi. 

“Va fi un meci foarte greu. Ele vin in Baia Mare ca sa isi joace sansa. Noi trebuie sa ne facem jocul nostru, suntem acasa si trebuie sa profitam de acest avantaj, a considerat Luciana Marin 

Este un meci important, un joc decisiv, si vom da tot ce putem ca sa ne calificam mai departe“, a asigurat Adriana Nechita, completand: Eu zic ca avem sanse mari, dar – dupa cum stim – echipele nordice joaca foarte bine si in deplasare. Speram ca, de data aceasta, sa punem mari probleme echipei din Viborg atat noi, in teren, cat si suporterii nostri, din tribune“. 

HCM, aflata la al doilea ei sezon de Liga Campionilor, se confrunta cu Viborg care este la al 19-lea sezon de EHF Champions League. Pentru Baia Mare ar fi o premiera accederea in sferturi, asa cum o premiera a fost si evolutia in grupele principale, in timp ce in vitrina clubului danez stau trei trofee de Liga Campionilor.

sursa: emm.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY