Adrian Băluț a pus capăt carierei la 30 de ani, din cauza accidentărilor

0
6195

Din păcate, accidentările grave repetate i-au pus capăt carierei lui Adrian Băluț la doar 30 de ani. Fostul campion cu Dinamo a decis să își încheie activitatea de sportiv profesionist, după ce a suferit o fractură de tibie în perioada de pregătire.

În meciul cu CSM București, din cadrul turneului organizat de vicecampioana României în Sala „Rapid”, Adrian Băluț a suferit o accidentare gravă la piciorul stângă: fractură de tibie, același verdict pe care îl primise și cu un an înainte. Cum revenirea pe terenul de joc ar fi fost foarte grea, extrema stângă de 30 de ani a decis să își încheie cariera, iar duminică seară, cu prilejul partidei CSM Focșani-CSM Făgăraș, și-a făcut ieșirea de pe scena handbalistică. „Era complicat să mai revin, dura foarte mult recuperarea. Acum un an m-am operat de aceeași chestie. Singurul regret e că nu am putut să ajut mai mult echipa aceasta, de la Focșani. Am întâlnit aici oameni extraordinari, mă simțeam bine, iar acesta e singurul regret, că n-am putut să le dau înapoi cât mi-au oferit ei.”, ne-a spus Adrian Băluț. Acesta nu este tentat să continue în handbal, ci mai degrabă să devină profesor de sport. „Am terminat facultatea de sport, dar meseria de antrenor nu știu dacă e pentru mine, mai degrabă voi fi profesor de sport. Nu se știe ce se ivește, trebuie să văd ce e de făcut, întâi să mă recuperez.”, a concluzionat brașoveanul.

În cariera sa, Adrian Băluț a obținut un titlu de campion, o medalie de bronz și a bifat un sezon în Cupa EHF, toate în tricoul lui Dinamo București.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY