Adi Petrea și Cristi Pătru s-au retras de la echipa de seniori a Reșiței! „Așa am calculat noi, că poate din cauza noastră echipa nu are sprijin!”

0
4259

Aflat în imposibilitatea de a mai susține financiar echipa de seniori, Cristi Pătru a decis să se retragă de la conducerea echipei HC Adrian Petrea. Acesta a fost urmat de antrenorul Adrian Petrea, care a condus pe Reșița pentru ultima oară în deplasarea de la Făgăraș.

Echipa de seniori se află acum în mâinile lui Mihai Rohozneanu, care va ocupa funcția de președinte și care va încerca să salveze echipa de la faliment. „Cristi Pătru și cu mine am decis să ne retragem de la echipa de seniori. Erau două posibilități: să ne retragem noi sau Mihai Rohozneanu să preia partea administrativă. Sper ca el să poată duce la final acest campionat. Eu sunt de opt ani la Reșița, am depus pasiune și multă muncă, nu a fost vorba de o condiție din partea autorităților, să ne retragem noi ca echipa să primească finanțare. Așa am calculat noi, că poate din cauza noastră echipa nu are sprijin!”, ne-a declarat Adi Petrea, cel care a antrenat Reșița până acum.

Pentru moment, Adi Petrea se întoarce la grupele de copii și juniori din cadrul clubului, însă își dorește să revină în Liga Națională cu prima ocazie. „Momentan respirăm puțin. Cu siguranță că iau în calcul orice ofertă, nu pot rămâne să antrenez o grupă de copii. Dacă va fi o oportunitate, o iau în calcul. Proiectul de la Reșița poate merge în continuare și fără ca eu să fiu prezent.”, a concluzionat Adi Petrea.

HC Adrian Petrea se află în acest moment pe locul 12 al Ligii Naționale, cu 8 puncte acumulate la jumătatea sezonului.

sursă foto: expressdebanat.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY