Adi Chiruț, cu picioarele pe pământ după victoria de senzație din prima etapă: „Nu vreau ca o victorie cu Constanța să ne coste alte puncte poate mai importante!”

0
3283

CSU Suceava a furnizat prima mare surpriză a campionatului, la Constanța, unde a reușit să se impună cu 29-23. O primă victorie și pentru Adi Chiruț în fața Constanței, fie că este vorba de cariera de jucător sau cea de antrenor.

Adi Chiruț afirmă că Suceava nu își propusese victoria la Constanța, dar că a realizat pe parcursul partidei că poate pleca de pe malul mării cu toate cele trei puncte. Tehnicianul echipei își îndeamnă însă elevii să rămână cu picioarele după acest succes. „Noi am plecat să jucăm cât mai bine, mai ales că aveam și ceva jucători accidentați. Ne doream să stăm în meci, să fim aproape de Constanța, nu voiam o înfrângere la scor. Am vrut să ne facem jocul nostru și până la urmă a ieșit o victorie frumoasă și foarte importantă. Băieții s-au mobilizat exemplar, au jucat fără presiune, pentru că noi nu am avut ce pierde dintr-un astfel de meci. Vreau ca săptămâna aceasta să îi facă să rămână cu picioarele pe pământ. Nu vreau ca o victorie cu Constanța să ne coste alte puncte poate mai importante decât acestea, în fața unor echipe de nivelul nostru. Mergem la Steaua să facem un joc bun și dacă vom scoate punct sau puncte va fi cu atât mai bine.”, ne-a declarat Adi Chiruț după succesul de la Constanța.

În etapa a doua, CSU Suceava se deplasează la Chiajna pentru duelul cu Steaua, programat sâmbătă la 11:00.

sursă foto: gazetasv.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY