Accidentare gravă a Laurei Oltean

0
1281

laura oltean baia mareDin păcate, accidentarea Laurei Oltean din partida cu Dunărea Brăila s-a dovedit mai gravă decât s-a crezut inițial. Centrul de 25 de ani a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și a meniscului și va reveni pe finalul sezonului.

Aflată în vârful formei sportive, Laura Oltean a suferit o accidentare gravă în partida cu Dunărea Brăila, din etapa precedentă. Deși inițial s-a crezut că jucătoarea născută la Bistrița are probleme la ligamentele colaterale, RMN-ul efectuat luni a demonstrat că Oltean are ruptură a ligamentelor încrucișate și a meniscului, astfel că perioada de recuperare este de lungă durată.

HCM Baia Mare are însă probleme mari după pierderea Laurei Oltean, care lasă postul de centru descoperit. Costică Buceschi o mai are doar pe Luciana Marin pe acest post, iar oficialii echipei caută soluții pentru acoperirea lui. Soluțiile însă sunt foarte puține, toate jucătoarele fiind sub contract, astfel că nu este exclus ca în curtea campioanei să nu mai ajungă nimeni în pauza competițională.

Nu doar Baia Mare are de suferit, ci și echipa națională. Laura Oltean a fost o piesă de bază la precedenta acțiune a lotului și părea că are locul asigurat pentru Campionatul European din acest an.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY