A doua victorie dramatică pentru Vaslui, la rând! Odorhei și-a respectat statutul de favorită la Focșani!

0
3036

Alte două partide din ultima etapă a turului au avut loc joi seară, la Focșani și Satu Mare. Dacă la Focșani HC Odorhei s-a aflat în control în permanență, HC Vaslui a tras din greu pentru victoria de la Satu Mare, venită în secundele de final din aruncare de la șapte metri.

HC Odorhei s-a apropiat la patru puncte de lider după victoria de la Focșani, scor 27-25 (14-10), într-un meci dominat. Pe final totuși gazdele se puteau apropia amenințător, însă Rangel Da Rosa a apărat o aruncare de la șapte metri cu 35 de secunde rămase de disputat și a păstrat scorul la 27-25 în favoarea echipei sale.

HC Vaslui a câștigat cu 25-24 la Satu Mare după ce în ultimul minut gazdele conduceau cu 24-23! Mihai Bujor a restabilit egalitatea, Satu Mare a pierdut posesia, și tot centrul vasluienilor a fost impedicat să declanșeze contraatacul de către Marko Campar. În urma acestui fault, moldovenii au beneficiat de o aruncare de la șapte metri transformată de Andrei Popescu, iar Campar a văzut cartonașul roșu. Trebuie spus că pentru Satu Mare a debutat un alt muntenegrean, Dusko Trifunovic, un inter stânga de 27 de ani.

Turul se încheie pe 29 noiembrie, cu partida Poli Timișoara-CSU Suceava. Rezultatele complete ale etapei (click pe rezultat pentru caseta tehnică):

sursă foto: satumaresport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY